Начало Бокс Рамирес разкри своя грешка срещу Бивол и поиска реванш

Рамирес разкри своя грешка срещу Бивол и поиска реванш

Рамирес разкри своя грешка срещу Бивол и поиска реванш
0

Бившият световен шампион по бокс Хилберто Рамирес говори за битката с руснака Дмитрий Бивол, която той загуби.

Мексиканецът (44-1, 30 KO) се завръща на ринга тази събота за първи път в своята 13-годишна професионална кариера, след като претърпя загуба от Бивол.

В събота той ще се сблъска с двукратния претендент за световната титла Габриел Росадо (26-16-1, 15 КО) в основното събитие в Лонг Бийч, Калифорния.

14 секунди величие: Вижте как Бивол смля Рамирес за една серия (ВИДЕО)

Това не беше моята вечер и исках да кажа на опонента си за това. Поглеждайки назад, можех да бъда малко по-активен, но това е. В бъдеще определено бих искал да направя реванш.

Радвам се, че се върнах. Имах много време за размисъл след последната си битка и очаквам с нетърпение да направя шоу срещу ветеран като Gabe Rosado. Като всеки човек имам цели, мечти и стремежи да бъда на върха и днес се чувствам по-мотивиран от всякога“, цитира BoxingScene думите на Рамирес.

Хилберто Рамирес е на 31 години. Боецът дебютира на професионалния ринг през август 2009 г., а през април 2016 г. спечели титлата на WBO в средна категория (до 76,2 кг), надминавайки известния германец Артур Абрахам. През ноември Рамирес претърпя първото си поражение, губейки по точки от руснака Дмитрий Бивол.