Начало Бокс Сексбомба се отказва от секса в името на бокса
0

Сексбомба се отказва от секса в името на бокса

Сексбомба се отказва от секса в името на бокса
0

Голямата сексбомба на женския бокс – Ебъни Бриджес поема по пътя на въздържанието. Или поне по отношение на времето, в което е на подготовка за битка на ринга. Световната шампионка на IBF в категория петел ще се изправи срещу сънародничката си Шанън О`Конъл в първата защита на пояса си. Двете австралийки трябва да се срещнат през есента, а по този повод Бриджес коментира доста интересна тема.

А именно – трябва ли да се прави секс или не, по време на лагер. Мненията са разнопосочни, като някои от водещите имена в спорта, сред които и Флойд Мейуедър, категорично отхвърлят секса, докато се готвят за мач. Самата Ебъни също заема тази позиция.

Определено съм чувала често мъжете спортисти да говорят за това. Не знам дали за жените важи същото правило за разходването на енергия. Но честно казано, след диета, тренировка и дълъг лагер, последното нещо, което мисля, са пи*ките“, каза провокативно Бриджес.

И допълва: „Когато съм на подготовка, не смятам, че е редно, защото първо не виждам причина да имам нужда от това. Тялото ми е достатъчно уморено и претренирано, че да ми се иска да правя секс. Не вярвам да ми навреди, но просто остава на заден план. Боксът е приоритет и докато тренирам и съм на лагер, другото не ме вълнува“.