Начало Бокс Анди Руиз в невероятна форма за „Кинг Конг“ Ортис

Анди Руиз в невероятна форма за „Кинг Конг“ Ортис

Анди Руиз в невероятна форма за „Кинг Конг“ Ортис
0

Анди „Унищожителя“ Руиз ще се изправи срещу Луиз „Кинг Конг“ Ортис на 4-ти септември в PPV събитие. Бившият обединен шампион Руиз е качил видео, в което показва невероятна физическа форма.

Мнозина упрекнаха мексиканеца заради лошата състояние, в което излезе в реванша с Антъни Джошуа в Саудитска Арабия. Тогава преди мача отново се появиха подобни снимки като изглеждаше, че Руиз е взел подготовката си сериозно. Мнозина обаче останаха разочаровани, когато разбраха, че той всъщност е качил цели 8кг. над теглото си от първата среща. Надяваме се този път нещата да са такива, каквито изглеждат на видеоматериалите.

Какво очакваха феновете от Руиз срещу Джошуа 2 и какво получиха в крайна сметка

Руиз идва от трудна победа със съдийско решение срещу 40 годишния Крис Ареола. Сънародникът на Руиз дори успя да го свали два пъти, но контузи лошо рамото си в заключителните рундове, което даде допълнително предимство на „Унищожителя“ и той успя да грабне победата, въпреки че Ареола протестираше.

Луиз Ортиз пък победи бившия световен шампион Чарлз Мартин. Кубинецът също беше свален два пъти от противника си, но успя да се възстанови като приключи Мартин в шести рунд.