Начало ММА MMA боец счупи сам ръката си при опит за събмишън (ВИДЕО)
0

MMA боец счупи сам ръката си при опит за събмишън (ВИДЕО)

MMA боец счупи сам ръката си при опит за събмишън (ВИДЕО)
0

Да знаеш кога трябва да се предадеш е много важно умение в света на бойните спортове, в които има включени ключове и задушаващи техники. Професионалният ММА боец Игор Константинов трябваше да научи това по трудния начин, когато счупи сам ръката си при опит да откаже неговия опонент на събитието MMA Series 54.

Бившият шампион на „Белатор“ Рафаел Ловато ни запозна с този интересен случай, като публикува видео от двубоя в Instagram.

Малко над минута след началото на двубоя и Константинов се озова в позиция по гръб, а опонентът му бе върху него в странично задържане. Руснакът се опита да приложи задушаващата техника „Buggy Choke“, но порати неправилно позициониране на ръката му, той получи контузия, която не му позволи да продължи двубоя, след като опитът за събмишън бе неутрализиран.

Ловато коментира лаконично.

„Сега мога да кажа, че наистина съм виждал всичко…..не забравяйте да работите върху бягствата си от странично задържане“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".