Начало Бокс Разследват Флорес за симулативна игра срещу Кинг Конг

Разследват Флорес за симулативна игра срещу Кинг Конг

Разследват Флорес за симулативна игра срещу Кинг Конг
0

Атлетическата комисия на щата Калифорния спря хонорара на Александър Флорес. Преводът на 80-хиляди долара, които боксьорът си „заработи“ с 45-секундната загуба от Луис Ортис, остава замразен.

От комисията признават, че изключително рядко прибягват до такава мярка.

Поводът е подозрение за симулативна игра от страна на Флорес. Сега той ще трябва да се яви на изслушване и да „отговаря на въпроси за загубата си“, информира The Athletic.

„Кинг Конг“ заби деснячка в тялото на Александър и мачът шокиращо приключи още в първата минута. Ударът не изглеждаше толкова силен, но често точността е по-важна при такива попадения.

Не е ясно на какви въпроси ще трябва да отговаря по-младият боксьор, но явно бързият завършек на сблъсъка не е бил подозрителен само на феновете.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.