Начало Бокс Роландо Ромеро се отказа от Гарсия и иска битка с Круз

Роландо Ромеро се отказа от Гарсия и иска битка с Круз

Роландо Ромеро се отказа от Гарсия и иска битка с Круз
0

Шампионът на WBA в полусредна категория за юноши Роландо Ромеро каза, че Райън Гарсия и неговият екип правят нещата нечестно и сега той иска да защити титлата си срещу мексиканеца Айзък Круз вместо срещу Гарсия .

Майната му на принцеса Райън Гарсия, майната му на Оскар де ла Колгота и майната му на DAZN, най-лошата услуга за стрийминг някога, че ми губи времето и най-важното, времето на всички фенове на бокса“, каза Ромеро в социалните мрежи.

„Отвратително е да гледам начина, по който водиш бизнес, да се опитваш да правиш предложения на Айзък Круз зад гърба ми и да твърдиш, че съм поискал твърде много. Прецакан си. Битката Ромеро-Крус вече ще бъде на Amazon Prime, най-голямата стрийминг услуга в историята на бокса. Това ще бъде бомба“, добави Ромеро.

Ромеро и Круз си партнират с Premier Boxing Champions, които наскоро подписаха дългосрочен договор с Amazon Prime, но все още няма официално обявени шоута.

Круз наскоро предизвика и Гарсия, но от отговора на Гарсия на изявлението на Ромеро следва, че също е невъзможно да се постигне споразумение с Круз.