Начало Бокс Роуч: Мани работи здраво за най-великата си победа

Роуч: Мани работи здраво за най-великата си победа

Роуч: Мани работи здраво за най-великата си победа
0

Легендарният боксови треньори Фреди Роуч е смаян от здравата работа на Мани Пакиао. Двамата са в кулминацията на тренировъчния лагер преди големия мач на филипинската звезда с Ерол Спенс-младши.

42-годишният „Пак-Ман“ излиза срещу непобедения боец на 21-ви в един от най-големите мачове в полусредна категория.

„Мани не трябва да ни пуска от златните си хитове, все още създава нови свежи парчета“, започна Роуч.

„Тренира като звяр всеки ден. По няколко пъти. Все още е най-здраво работещият боец, който някога съм виждал. Иска повече тази победа от всяка предишна. Не тренира толкова здраво, за да каже „сбогом“, а иска да ни се докаже.“

„Политиката на Филипините може да се промени, когато Мани спре с бокса. Това лято той работи за най-великата си победа, точно сега всички се отричат от него. Може и да е последния му мач, кой знае“, допълни Роуч.

Последните трима съперници на Мани са с обща статистика 101-7-1 (82 нокаута), което говори само по себе си, че живата легенда на бокса далеч не подбира с кого да се бие и на тези години.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.