Начало Бокс Руис поиска 50 млн. долара за мач с Джошуа на Острова
0

Руис поиска 50 млн. долара за мач с Джошуа на Острова

Руис поиска 50 млн. долара за мач с Джошуа на Острова
0

Анди Руис излезе с конкретна сума, която би го убедила да с бие с Антъни Джошуа във Великобритания в края на годината.

След като сензационно нокаутира звездата в тежката категория в Ню Йорк и му отне титлите, мексиканецът сериозно обърка плановете на големите риби в професионалния бокс. От щаба на Джошуа веднага активираха клауза за реванш, като Еди Хърн е категоричен, че вторият мач помежду им ще е през ноември или декември в родината на Ей Джей.

Руис обаче предпочита той да е домакин. Посочи Мексико и САЩ като приемливи дестинации за мача. Пред Fight Hub TV новият световен шампион разкри при какви обстоятелства е склонен да даде домакинското предимство за реванша на Джошуа.

„Както казаха те, ще е през ноември или декември. Точно в този момент щабът ми преговаря за всичко, сега. Трябва постоянно да съм ангажиран, да съм здрав и да съм готов за реванша. Много бих се радвал ако е тук, в САЩ, или в Мексико. Зависи от отбора ми и какво ще се договорят. Ако искат да отида там, трябва да ми платят 50 млн. долара. Ако искат да дойдат тук… всичко е въпрос на преговори“, каза Руис.

Преди да победи Антъни Джошуа, с което заработи 7 млн. долара, Руис спечели от мач най-много един милион – при загубата от Джоузеф Паркър през декември 2016 г.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.