Начало Бокс Анди Руис: Първо ще се бия с Джошуа, след това погвам Уайлдър

Анди Руис: Първо ще се бия с Джошуа, след това погвам Уайлдър

Анди Руис: Първо ще се бия с Джошуа, след това погвам Уайлдър
0

Новият шампион в тежка категория Анди Руис-младши е готов за големите битки в бокса. Мексиканецът набира все по-голяма увереност в последните дни. Зачестиха и медийните му изяви.

„Мисля, че мога да се бия с Уайлдър и към това се целя. Първо обаче трябва да дам реванш на Джошуа“, сподели носителят на четири световни пояса пред журналисти, раздавайки автографи.

Руис каза и и коя победа е по-изненадваща – неговата над Джошуа или тази на Бъстър Дъглас над Майк Тайсън през 1990 година:

„Моята победа беше по-голяма от тази на Дъглас заради начина, по който я спечелих. Беше си голям шок.“

„След битката изядох една голяма пържола. Ще отида да се срещна с президента на Мексико. Не искам Дрейк да се приближава до мен с неговото проклятие“, завърши шеговито американецът от мексикански произход.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".