Начало Бокс Руис за сблъсък с Ортис: Това би бил вълнуващ двубой

Руис за сблъсък с Ортис: Това би бил вълнуващ двубой

Руис за сблъсък с Ортис: Това би бил вълнуващ двубой
0

Анди Руис-младши сподели, че среща на ринга между него и бившия претендент за световните титли – Луис Ортис, би била много интересна.

„Трябва да го обсъдим с Ал Хеймън. И, знаете ли, струва ми се, че това би било вълнуващ двубой – между мен и Луис Ортис. Но аз просто трябва да се върна на ринга, да подновя тренировки, така че да мога  да се почувствам по-добре, да се почувствам по-добър и да се оттърся от ръждата“, разкри Руис, цитиран от „Boxingscene“.

Припомняме, че мексиканецът, който е бивш световен шампион в тежка категория на WBA Super, WBO, IBF и IBO, се завърна победно на професионалния ринг, надделявайки с решение над Крис Ареола на боксова гала, провела се в спортния парк „Dignity Health“ в Карсън, Калифорния.

Всъщност съм доволен, че срещата продължи дванадесет рунда, защото натрупах игрова практика. Но знаете ли, трябва да се върна в залата“, добави Руис за срещата с Ареола. Мексиканецът свали 24 килограма, за да влезе във форма за завръщането си.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".