Начало Бокс Рейносо: Ще видите Анди Руис отново световен шампион

Рейносо: Ще видите Анди Руис отново световен шампион

Рейносо: Ще видите Анди Руис отново световен шампион
0

Треньорът на Анди Руис-младшиЕди Рейносо е на мнение, че неговият боксьор може отново да стане световен шампион в тежка категория при професионалистите.

Най-важното за Анди е дисциплината и манталитетът му. Това са основните аспекти, върху които работихме. Оттам нататък имахме градивните елементи, за да се подобряваме всеки ден във всичко, което искаме да направим.

Талантът и интелигентността винаги са били налице при Анди. Удоволствие е да работя с него. Той прави всичко, което искам от него досега“, заяви Рейносо пред boxingscene.com.

На Анди Руис-младши му предстои сблъсък с Крис Ареола. Срещата между двамата ще се проведе на 1 май в САЩ като това е първи сблъсък за мексиканецът с американски паспорт, след като загуби световните си титли от Антъни Джишуа през декември 2019 година.

Наистина съм развълнуван от тази битка. Ще видите нов Анди Руис-младши както физически, така и психически. Ще го видите отново да става шампион. Нямам търпение за тази стъпка на 1 май.

Определено срещу Ареола ще бъде тежка битка. Двамата са бойци с едни и същи навици. Няма да има къде да се скрият на ринга и ще дадат най-доброто от себе си“, завърши Рейносо.

Анди Руис-младши има общ баланс от 33 победи, 22 от които с нокаут, и 2 загуби (от Антъни Джошуа и Джойзеф Паркър) в своята професионална боксова кариера.