Начало Бокс Руска боксьорка разказа за ужаса, който е преживяла в океана
0

Руска боксьорка разказа за ужаса, който е преживяла в океана

Руска боксьорка разказа за ужаса, който е преживяла в океана
0

Руската боксьорка Ангелина Семенова разказа пред своите последователи в социалните мрежи за ужаса, който е изживяла в океана и как едва се е спасила от удавяне.

Наскоро тя влезе в историята като участник в един от най-бързите нокаути в женския бокс. 26-годишната рускиня се би в Казан срещу 21-годишната Анна Красноперова и беше нокаутирана още в 9-ата секунда на битката.

Почти се удавих. През зимата бях до Индийския океан, взех дъската и под червен флаг реших да пробвам вълните. Влязох на третото ниво, далеч от брега… Реших да се връщам и тогава ме удари силна вълна и ме събори от дъската. Все едно се отвори фуния и потънах. Въртях се, не знаех къде е въздуха, къде е брега, къде е дъното.

Водата беше ледена, не знаех накъде плувам. Мислех, че излизам на повърхността, но се оказа, че слизах към дъното. Животът ми мина пред очите и бях приела, че идва краят ми.

По някакъв начин излязох и успях да погълна въздух, но след това нова вълна ме покри. Колко дълго бях под нея и отново под вода само Бог знае, но му благодаря, че успях да намеря и хвана дъската си.

Видях очертанията на брега и започнах да викам. Нямаше жива душа и нямаше кой да ме чуе. Не знам как успях да се измъкна…

В крайна сметка на брега просто легнах по гръб, не ме интересуваше нищо, просто се опитах да си поема дъх и осъзнах, че накрая бях в безопасност. Не знам колко време лежах там, но след случилото се не ми пукаше за нищо. И реших, че никога повече няма да отида там!“, разказа рускинята.