Начало Бокс Шийлдс по бельо на кантара за мача с Маршал, „разкъса“ Еди Хърн
0

Шийлдс по бельо на кантара за мача с Маршал, „разкъса“ Еди Хърн

Шийлдс по бельо на кантара за мача с Маршал, „разкъса“ Еди Хърн
0

Световната шампионка на IBF, WBA и WBC в средна категория Клариса Шийлдс (12-0) не остана длъжна на обвиненията на Еди Хърн. Промоутърът индиректно загатна, че американската звезда използва допинг и се крие от проверки. Той направи това преди битката на „Ти Рекс“ със Савана Маршал (12-0) за обединение на титлите с тази на WBO. Двете ще се срещнат в събота, 15 октомври, на галавечерта в „О2 Арена“ в Лондон.

Маршал срещу Шийлдс, ще има ли тестове на VADA? На 99 процента съм сигурен, че няма. Това означава, че Класира не е била тествана за допинг за това събитие, защото в такъв случай това трябва да направят от британската агенция. Те обаче няма как да я тестват докато е в Америка. И все пак – сигурен съм, че тя е чиста“, коментира Еди Хърн, с което разбуни духовете.

Шампионката обаче му отговори подобаващо. „Съжалявам, че ще изгоря балончето ти Еди Хърн, но със Савана Маршал сме тествани от 3, вече 4 месеца от VADA. Не се сърди, загубеняк такъв. Сигурна съм, че вече изглеждаш още по-тъпо от преди. Не се нуждая от извинения, но съм тествана преди всичките ми битки за титла“, отсече Шийлдс в социалните мрежи.

US Boxer Claressa Shields gestures during the weigh-in at the Genesis Cinema, London, Friday Oct. 14, 2022. (John Walton/PA via AP)

Шийлдс не пропусна да провокира зрители и любители на спорта, с появата си на кантара. Американката закова стрелките на 72.12 килограма, но го направи по бельо. Нещо, което става все по-популярно в света на женския бокс. Маршал не взе толкова смело решение, като показа идентично тегло преди сблъсъка им утре.

тагове: