Начало ММА Хабиб: Не си струва да се будя за мачовете на UFC
0

Хабиб: Не си струва да се будя за мачовете на UFC

Хабиб: Не си струва да се будя за мачовете на UFC
0

Легендата на бойните спортове и бивш световен шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов не направи никак добра реклама на организацията. „Орела“, който се оттегли от спорта през март 2021-а след 29 поредни победи, заяви, че не гледа мачове по телевизията.

Дагестанецът е категоричен, че нивото на бойците в момента е спаднало драстично и няма причина да се буди рано сутрин, за да си пуска телевизора у дома и да следи срещите на живо. Всъщност, по думите му, той го е направил само в три случая тази година.

Възможно е пламъкът в мен да е угаснал, след като се оттеглих, но смятам, че нивото пада. Не виждам причина да се будя сутрин, за тези мачове. Направих го мисля само три пъти. Исках да видя как Камару Усман подобрява рекорда на Андерсон Силва за най-много поредни победи, но за съжаление той падна от Едуардс. Другите две срещи? Нгану и Ган, както и за мача на Пьотр Ян с Алджамейн Стърлинг“, споделя Нурмагомедов.

Все пак „Орела“ допълва, че е готов да стане рано сутрин, за да гледа битката на Израел Адесаня и Алекс Перейра. „Това ще бъде интересно, така е“, казва Хабиб.

тагове: