Начало ММА Адесаня готов да срещне „кошмара си” Алекс Перейра
0

Адесаня готов да срещне „кошмара си” Алекс Перейра

Адесаня готов да срещне „кошмара си” Алекс Перейра
0

Световният шампион на UFC в средна категория Израел Адесаня е готов да се изправи срещу новата звезда в организацията – Алекс Перейра. Нигериецът заяви, че се надява „По Атан” да успее да прогресира достатъчно бързо в ранглистата, за да могат двамата да се срещнат в октагона.

Бразилецът дебютира в UFC със зрелищна победа над Андреас Михаилидис във втория рунд в „Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк. Около неговото включване в най-голямата организация за ММА има много шум, а причината е, че той е единственият професионален боец, който може да се похвали с нокаут над Адесаня.

Нещо повече – Перейра има две победи от два мача над световния шампион. Битките им са на кикбокс и датират от 2016 и 2017 г. Първата отива в полза на бразилеца по точки, а втората след брутален нокаут в третия рунд.

В UFC се нуждаем от нещо ново, нещо свежо. Още повече, след като вече започвам да повтарям и потретвам имената в дивизията. Радвам се за Перейра, той записа хубава победа. Нека обаче да припомня на хората, които говорят за неговия успех над мен. Преди да дойде нокаута, аз го пратих в нокдаун и бях на един удар да го довърша”, заяви Адесаня.

Надявам се, че в рамките на следващите 4 мача ще го видя в октагона и ще решим нашия спор. Тогава бях по-млад и неопитен. Сега е различно. Това, което не те убива, те прави по-силен”, закани се шампионът на UFC.