Начало ММА Адесаня забрани на рефер да отсъжда на реванша с Ветори
0

Адесаня забрани на рефер да отсъжда на реванша с Ветори

Адесаня забрани на рефер да отсъжда на реванша с Ветори
0

Световният шампион в средна категория на UFC Израел Адесаня си е позволил да решава кой може да отсъжда негови мачове, и кой не. Той самият призна, че е забранил на един конкретен рефер да бъде край октагона за реванша с Марвин Ветори. Двамата ще се срещнат отново в неделя рано сутринта в гвоздея на галавечерта UFC 263.

Двубоят е втори между тях, след като първият завърши с 2:1 съдийски гласа за Адесаня. Той се проведе през 2018-а, а един от съдиите – Крис Лий видя срещата в полза на италианеца с 29:28 точки.

Именно той е трябвало да отсъжда и на реванша през уикенда. Адесаня и неговият екип обаче са направили нужното, за да не допуснат подобно нещо. „Хората от моя тим няма да позволим този човек да бъде край ринга и да взема решения. Много отдавна подадохме оплакване, че не искаме никога повече да бъде на мой мач. Изглежда обаче от UFC не се съобразиха и го сложиха точно на този двубой. Като разбрах, моментално се разкрещях на моите хора. Казах им „няма никакъв шанс”. И да, разкарахме го”, призна без свян световният шампион.

Адесаня: Ветори е като лудо бивше гадже, от което не можете да се отървете (видео)