Начало ММА Адесаня: Ветори е като лудо бивше гадже, от което не можете да се отървете (видео)
0

Адесаня: Ветори е като лудо бивше гадже, от което не можете да се отървете (видео)

Адесаня: Ветори е като лудо бивше гадже, от което не можете да се отървете (видео)
0

Световният шампион на UFC в средна категория – Израел Адесаня (20-1) и претендентът Марвин Ветори (17-4-1) влязоха в лют спор. Двамата дадоха общо интервю по време на една от паузите на галавечерта, на която Жаирзиньо Розенструюк (12-2) нокаутира Аугусто Сакай (15-3-1) в Лас Вегас.

Нигериецът Адесаня ще направи втори мач срещу Ветори. Двубоят им е предвиден да се проведе в края на седмицата в Глендейл, Аризона и вече предизвиква сериозен интерес. Причината е в трудния успех, който Израел регистрира над италианеца при предишния им мач. През 2018-а те се биха на същото място, а нигериецът стигна до 2:1 съдийски гласа.

При предишния ни мач ти получи известна доза надежда, защото един тъп съдия ти даде ши*ания мач, въпреки че всички останали видяха, че загуби. Този път ще бъда сигурен. Ще ме погледнеш и ще осъзнаеш, че всичко е приключило. Не може да ме биеш”, изригна Адесаня.

Той направи и интересно сравнение за Ветори. „Той е като лудо бивше гадже, което сте зарязали и не може да се отървете от него – продължава да ви преследва, драска ви колата, идва на работното ви място, за да ви тормози, търсейки начин да привлече вниманието ви. Брато – ти си Италианската мокра мечта. Не си никакъв кошмар”, каза още Израел.

От своя страна Ветори не му остана длъжен. По време на част от интервюто той показа средни пръсти на шампиона и заяви: „По начина, по който говори, той доказва че съм напълно прав. Харесва ми, че мисли така. Да, абсолютно си прав, нямам никакво движение с краката. Само ще се боря с теб, приятелче! Ще се хвана за крака ти, ще те съборя на земята и накрая ще те уморя до припадък. Сигурно точно това ще направя”, иронично подметна италианецът.

Обратно броене до UFC 263 Адесаня – Ветори (ВИДЕО)