Начало Senshi Барао: Ще победя Божилов, SENSHI е следващото К-1

Барао: Ще победя Божилов, SENSHI е следващото К-1

Барао: Ще победя Божилов, SENSHI е следващото К-1
0

Португалецът Адолфо Барао настоява за реванш от капитана на националния ни отбор по кикбокс – Атанас Божилов. Двамата се биха на SENSHI 5 за световната титла на WAKO PRO в стил К-1, категория до 71.8 кг.

Наката спечели мача с единодушно решение, но Барао се оплаква, че е излязъл с контузия.

Потърсихме португалския ас в кикбокса за коментар, ето какво сподели той за читателите на Boec.BG:

„Влязох в първата битка с контузия на дясното рамо. Докторът ми каза да не се бия, но желанието ми беше огромно. Бях ударен точно на въпросното място и това беше много неприятно за мен, трябваше да променя изцяло тактиката си. До края на сблъсъка не успях да покажа моята игра“, започна Барао.

„Психологически паднах, защото не спирах да мисля за болката. След мача си говорих с Божилов и му казах тези неща и че искам реванш. Просто показах много малко от това, на което съм способен. Той се съгласи, че ще го направим, но до ден днешен така и не се случва. Въпросът ми е „Кога?“.

„Не съм спирал да тренирам. Знам, че следващата ни битка ще завърши различно. Вече съм готов на 100% и чакам своя момент.“

Възпитаникът на боен клуб „Спортинг“ е проучил добре играта на капитана на националния ни отбор по кикбокс.

„Божилов е страхотен атлет. Стратегията му е да руши играта на противника и да пресира постоянно. Все пак виждам слабости в него и този път ще успя да пласирам много по-тежки удари, защото ще играя без болка. Аз ще налагам темпото, а той не се справя добре под напрежение. Ще е много по-различна битка от първата“, убеден е Барао.

Ибериецът вижда светло бъдеще за международните галавечери SENSHI.

„Галавечерите SENSHI са много добри и конкуренцията е на много високо ниво. Според мен това ще е следващото К-1.“

„Българските състезатели са много гладни за успехи. Не се предават лесно, но в Португалия ние сме с лузитанска кръв и се бием до смърт! Никога не се предавам! Вече съм се бил с трима българи – един от тях ме победи и искам своя реванш. Нека го направим!“, завърши Адолфо Барао.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.