Начало ММА Масвидал се завръща до края на годината
0

Масвидал се завръща до края на годината

Масвидал се завръща до края на годината
0

Носителят на пояса за “Най-лошо коп*ле” в UFC Хорхе Масвидал ще се завърне в клетката до края на годината, призна самият той.

За последно “Геймбред” загуби от шампиона в полусредна категория Камару Усман, след като прие да се бие само 6 дни преди двубоя. Масвидал направи признанието след участието си в телевизионно шоу, където загуби състезание по играта “Cornhole”.

От изказването му стана ясно, че се надява следващият му мач да бъде отново срещу “Нигерийския кошмар”, който получи 180-дневно спиране на правата по медицински причини, след като носът му беше счупен от Масвидал.

“Надявам се да се бия отново през ноември или декември. Съперникът ми е със счупен нос, така че ще се забави с няколко дни повече от мен за подготовката. Носът му е счупен. Мисля, че следващата седмица ще разберем за колко ще е аут и тогава ще започнем да преценяваме други възможности”, каза Масвидал.

Макар на “Геймбред” да му се иска да получи реванш от Усман, президентът на UFC Дейна Уайт вече обяви, че следващият съперник за пояса на “Нигерийския кошмар” ще бъде Жилберт Бърнс.