Начало Бокс Шоуто на Фюри се насочва към Вегас
0

Шоуто на Фюри се насочва към Вегас

Шоуто на Фюри се насочва към Вегас
0

Малко по-малко от седмица преди мача си в Лас Вегас, Тайсън Фюри отново е готов за шоу.

Британецът ще се изправи срещу непобедения до момента Том Шварц (24-0) на 15 юни, като сияе от щастие заради възможността да покаже уменията си в Града на греха.

„Той е гладен и амбициозен, сигурен съм, че ще излезе на война с мен. Не се подготвя безотговорно и не очаква само да се появи на ринга и да си вземе чека. Ще се появи да победи най-добрия в света. Ще бъде епичен мач – това е Лас Вегас, време е за шоу и ще се постарая да се представя експлозивно в Щатите“, каза Фюри.

30-годишният британец се завръща на ринга след противоречивото равенство с Дионтей Уайлдър през декември в Лос Анджелис, като мачът му срещу Шварц ще бъде първи за него под крилото на „Топ Ранк“ и ESPN.

„Наистина обичам всяка минута от работата си, повече от когато и да било преди. Преди си мислех, че боксът е задължение, работа, на която трябва да ходя. Тренирах жестоко за мач, а след това веднага качвах много килограми. Сега се наслаждавам на това, което правя, във форма съм дори когато не се боксирам. Вече живея така, сякаш почти постоянно съм в тренировъчен лагер“.

Тайсън призна, че мечтае за Лас Вегас още от годините си на аматьор, като сега няма търпение да пристигне в Града на греха.

„Очаквам това от години. Никога не съм бил във Вегас. Там стават големите мачове. Спомням си как ставах през нощта, за да гледам Рики Хатън и Флойд Мейуедър през 2007 г. Там са се провели много легендарни срещи, и да имам възможността моето име да попадне в този списък е още една сбъдната мечта. Като млад си обещах, че няма да отида във Вегас докато не се бия там. 30 години по-късно получавам шанс да се боксирам на една от най-големите платформи в света“.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.