Начало Бокс Силвестър Сталоун: Шестият Роки беше по-добър от оригинала

Силвестър Сталоун: Шестият Роки беше по-добър от оригинала

Силвестър Сталоун: Шестият Роки беше по-добър от оригинала
0

Силвестър Сталоун е убеден, че „Роки Балбоа“, шестият филм от поредицата, е много по-силен от първия през 1976 година.

Холивудската звезда е наясно, че петата част се оказа огромен провал и малцина са очаквали лентата изобщо да бъде продължена.

„Филмът „Роки“, беше досущ като самия герой – никога не се предадохме“, сподели емоционално Сталоун.

„Той е много неуверен боксьор. Хората се разпознаха в този образ. Мнозина са изпадали в неговата ситуация и са се чувствали по този начин. Шестият филм беше като първият – възвърнахме онази романтика.“

„Дори бих казал, че „Роки VI“ беше по-добър от оригинала.“

Легендарният актьор вече е на 74 години, но това не му пречи да прониква в сърцата на младите с незабравимите си роли.

„Беше много трудно заснемането (б.р. на шестата част). Вече бяхме много по-възрастни от целевата ни аудитория. Гледаха ни 28-30-годишни, а ние си бяхме старчета (смее се). Чувството да докоснем отново всички беше уникално“, спомня си Слай.

През 2011 година Силвестър Сталоун е приветстван в боксовата „Зала на славата“. Това предизвиква противоречиви реакции, защото според мнозина получаването само на удари в лицето и то на филмова лента няма нищо общо с истинския бокс.

Въпреки това с филма „Роки“ Сталоун помага много за разпространението и развитието на този спорт, с което си заслужава почетното място.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.