Начало ММА Намериха нов опонент на Робърт Уитакър
0

Намериха нов опонент на Робърт Уитакър

Намериха нов опонент на Робърт Уитакър
0

Бившият шампион на UFC в средна категория Робърт Уитакър ще направи бързо завръщане в клетката след победате над Дарън Тил преди по-малко от седмица. Журналистът от ESPN Брет Окамото съобщи в Twitter, че австралийският боец ще премери сили с Джаред Каноние на 24-ти октомври. Битката им ще бъде част от събитието UFC 254. 

Уитакър се върна към победите с единодушно съдийско решение над Дарън Тил в главната битка на галавечерта UFC on Fight Island 3. В предишния си двубой той бе нокаутиран от Израел Адесаня и така загуби пояса си.

Джаред Каноние се намира в серия от три поредни победи. В последния си сблъсък той надделя с ТКО над Джак Хермансон. Боецът с прякор „Горилата убиец“ е непобеден в средна категория. Той „слезе“ от полутежка през ноември, 2018-та. 

Уитакър и Каноние трябваше да премерят сили през ноември, 2019-та, но тогава съревнованието бе отложено поради семейни причини на Робърт Уитакър.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".