Начало ММА Уитакър и Тил си уговориха двубой в тежка категория
0

Уитакър и Тил си уговориха двубой в тежка категория

Уитакър и Тил си уговориха двубой в тежка категория
0

UFC бойците в средна категория Робърт Уитакър и Дарън Тил, които се състезават в средна категория, се съгласиха на двубой в категория 95-100 кг. и няколко бири след това.  Двамата имаха насрочен двубой за август в Дъблин, но той пропадна заради коронавирус пандемията и оттогава бойците разменят закачки в социалните мрежи. В профилите си в Instagram и пред ММА журналиста Ариел Хелуани и двамата потвърдиха, че не тренират много и са качили килограми, но биха премерили сили.

„С Дарън можем да станем приятели. Мисля, че той е готин и искам да се сбием, защото имам чувството, че след битката ще си бъдем приятели. Мисля, че той е такъв тип и ме разбира. Може и да изпием няколко бири след като се удряме надявам се не прекалено много“, заяви Робърт Уитакър пред Хелуани.

Бившият шампион при 84-килограмовите добави, че заради пандемията тренировките за професионален двубой стават непосилни за него, затова предлага просто и двамата да не тренират за тази битка.

„Искам да постигна съгласие с Дарън просто да не тренираме за тази битка. Сигурен съм, че той би бил съгласен. Просто се потапяме в чипс до Август и после влизаме в битка“, заяви шеговито австралиецът.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I get it & I want the same thing. #Rob? #Dip?

Публикация, споделена от @ darrentill2 на

Явно Уитакър познава боеца от Ливърпул достатъчно добре, защото само след няколко часа той даде съгласието си.

Робърт Уитакър поиска и писмено съгласие от Дарън Тил за двубой, който ще се проведе в уговорена категория от +95 кг. Дарън Тил даде своето писмено съгласие в Instagram.

„Аз, Дарън Тил, се съгласявам на двубой с Робърт Уитакър 95-100 кг. на 15-ти август в Дъблин и след това ще пием там. Подписано, Дарън Тил“, продължи шегата британецът.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".