Начало ММА Джоунс помага на ресторантьор след размириците в САЩ
0

Джоунс помага на ресторантьор след размириците в САЩ

Джоунс помага на ресторантьор след размириците в САЩ
0

Шампионът в полутежка категория на UFC Джон Джоунс оказа помощ на местен ресторантьор в Албакърки след погром по време на протест. Хегемонът при 93-килограмовите се включи активно в почистването и освежаването на ресторант, който бе почти напълно разрушен след вандалски прояви по време на протестите в защита на правата на чернокожите.  По стените на резторанта присъстваха и расистки надписи, който Джоунс неглижира и заяви, че прощава на този, който е писал тези неща и го обича.

В скорошно свое участие в подкаст Джоунс сподели, че ремонтните дейности го мотивират повече от битка в UFC. Той добавя, че иска да промени своя живот и да се раздава в помагане на обществото.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BONY (@jonnybones) on

 

View this post on Instagram

 

We’re just waiting for new floors and ceilings and I’d say it was a job well done. Can’t wait for our next project @c.a.r.e.project

A post shared by BONY (@jonnybones) on

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.