Начало ММА Появи се още един желаещ за битка с Тони Фъргюсън
0

Появи се още един желаещ за битка с Тони Фъргюсън

Появи се още един желаещ за битка с Тони Фъргюсън
0

Новозеландският ММА боец Дан Хукър изяви желание да се изправи срещу опасния и непридвидим Тони Фъргюсън. Само няколко дни след като излезе от тежка пет рундова битка с Дъстин Порие, Хугър заяви, че е готов да започне тренировъчен лагер много скоро, тъй като няма никакви тежки контузии. Той е вторият боец, който тази седмица обявява, че иска двубой с „Ел Кукуи“. Преди два дни набралият скорост Чарлс Оливейра също пожела сблъсък с Фъргюсън.

„След като мине 14-дневната карантина ще съм готов да скоча в залата и да започна тренировки. Знам какво искат феновете, разбирам тази игра и знам какво има смисъл в нея….ако Тони Фъргюсън иска да танцуваме, аз съм готов“, заяви талантливият боец пред MMAfighting.com.

Фъргюсън беше в серия от 12 поредни победи преди да бъде преодолян от Джъстин Гейджи през април.

„Мисля, че това ще бъде война в пет рунда. Това ще бъде най-добрият сценарий за мен“, допълни Хукър за евентуален двубой между него и Фъргюсън.

Хукър добави, че се надява да стъпи в клетката поне още веднъж преди края на 2020-та през октомври или ноември.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.