Начало Бокс Скандал заради билети. Мениджърът на Фюри иска да съди Пулев (ВИДЕО)

Скандал заради билети. Мениджърът на Фюри иска да съди Пулев (ВИДЕО)

Скандал заради билети. Мениджърът на Фюри иска да съди Пулев (ВИДЕО)
0

Скандали и заплахи за съд белязаха боксовата гала вечер в “Арена Армеец” и мачът между Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Напрежението дойде от лагера на британския боксьор и най-вече от неговия промоутър. Репортер на Boec.BG видя, че хора от щаба на 24-годишния Фюри недоволстват на висок тон пред организаторите на събитието. Основната причина била местата за британската група и разпределението на билетите.

Самият Кубрат Пулев не скри за скандала и сам обясни за ситуацията на пресконференцията след мача: “Англичаните не бяха нито джентълмени, нито спортсмени. Дори стояха в моята съблекалня и нямаше как да ги изгоним. Измисляха си хиляди глупости през цялото време, а дори в момента стоят отпред и си измислят някакви проблеми с билети, щели да ни съдят“, разказа Кобрата.

Британската група настоявала да бъде отделена в цял сектор и това предизвикало напрежение непосредствено преди галата. “По договор им осигурихме 20-30 билета за ВИП-а, цял блок, за да са заедно англичаните. През цялото време се държахме много коректно към тях, но те не отговориха със същото. Постоянно викаха и обиждаха. Помните, че едвам спряхме кантара, когато потърсиха някаква разправия и обясняваха как ще ни трепят и пребият”, възмущава се Пулев.

Той каза, че не се притеснява от евентуално съдебно дело. “Напълно съм готов и съм спокоен. Не знам какво искаха. Дадохме им всичко, но пак не бяха доволни”, посочи българският боксьор.