Начало Бокс Славея Стефанов хвърли ръкавицата към Трайчо от Люлин

Славея Стефанов хвърли ръкавицата към Трайчо от Люлин

Славея Стефанов хвърли ръкавицата към Трайчо от Люлин
0

Славея Стефанов и Трайчо Георгиев може да се превърне в един от най-интригуващите мачове в българския боксов календар през годината, след като Стефанов отправи предизвикателство към популярния боец.

Трайчо още не е боксьор. Дори няма мач с истински боксьор. Битката в Саудитска Арабия е нищо в сравнение с това, което аз ще му причиня. Ще му играят с една ръка и пак ще го победя. Първият му мач бе срещу ютубър. После игра с някакъв пенсионер, дето и новак би ги победител. Славата, която направи, беше просто под формата на късмет“, заяви Славея пред „Спортната джунгла“.

Трайчо от Люлин придоби широка популярност, когато взе участие в подгряващите мачове за галата между Олександър Усик и Антъни Джошуа миналата година. Тогава той триумфира над принц Рашед Белхаса, а в последствие стана ясно, че му е предложен подкуп, за да загуби срещата, но е решил да се докаже пред най-голямата сцена до момента в кариерата си.

Славея Стефанов е с актив от 4 победи и 13 загуби, докато Трайчо Георгиев има 2 успеха и 4 поражения. Независимо от отрицателния им баланс, подобен мач със сигурност би предизвикал сериозен интерес сред родните почитатели на бойните изкуства.