Начало Бокс Снуп Дог: Бият се като чичовците ми на барбекю (ВИДЕО)
0

Снуп Дог: Бият се като чичовците ми на барбекю (ВИДЕО)

Снуп Дог: Бият се като чичовците ми на барбекю (ВИДЕО)
0

Хип-хоп легендата Снуп Дог, който беше част от подгряващото шоу за мача Майк Тайсън – Рой Джоунс младши на мястото на Лил Уейн, коментира по забавен начин представянето на боксовите икони на ринга.

Изпълнителят беше част от коментаторския екип заедно с боксовата икона „Шугър” Рей Ленърд и шампиона на UFC в средна категория Израел Адесаня, като триото, заедно с водещия коментатор Мауро Ранало, показа завидно чувство за хумор.

“Като ги гледам, все едно виждам двамата ми чичовци да се бият на барбекюто! „Ей, писна ми от тея простотии, ела в задния двор!”, каза Снуп Дог, подчертавайки, че и двамата боксьори са му добри приятели, но е по-близък с Джоунс.

Израел Адесаня пък на няколко пъти настоя, че, въпреки липсата на особено зрелище, той е благодарен за възможността да гледа великаните един срещу друг.

“Това е двубой от фантазиите. Да ги видя един срещу друг е като сбъдната мечта. Трябва да сме благодарни, че можем да гледаме такъв двубой”.

В края на мача, водещият Мауро Ранало се опита да въвлече “Шугър” Рей в модата на завръщането на ринга, но получи повече от красноречив отговор.

“Вече си почти на 65 години, иска ли ти се и ти да се биеш пак?”, попита той. “Да, но само ако е срещу теб”, спокойно отвърна легендата и двамата се съгласиха, че Снуп Дог може да бъде рефер на двубоя.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.