Начало Бокс Сондърс се извини за инструкции по домашно насилие (ВИДЕО)
0

Сондърс се извини за инструкции по домашно насилие (ВИДЕО)

Сондърс се извини за инструкции по домашно насилие (ВИДЕО)
0

На Били Джо Сондърс му се наложи да се извини втори път в рамките на една седмица за нещо, което е казал уж на шега.

След като преди дни британският боксьор трябваше да се обяснява защо се е обадил на самолетна компания, че негов приятел се качва на борда болен от коронавирус, сега той се забърка в скандал с домашно насилие. В социалните медии се появи клип, на който шампионът на WBO в супер средна категория учи мъжете как да удрят половинките си ако напрежението по време на домашната карантина ескалира.

„Исках да направя кратко видео за всички бащи, съпрузи, ако имате гаджета и т. н. Изглежда това с COVID-19 става сериозно и сме изолирани в тесни пространства. Ако вашата дама ви дудне и вие се опитвате да сте търпеливи, но след седмия или шестия ден сте готови да избухнете. И, изведнъж, тя ви се нахвърля, плюе отрова в лицето ви… Не знам какво сте направили, но сте я ядосали. Докато тя се приближава към вас, а ви е паднало пердето, просто внимавайте с ръцете. Та, тя се приближава, готова е да каже нещо и вие експлодирате и я удряте в брадата. В този момент тя може и да блокира… ще е ужасена. След това вкарвате коляно и я довършвате, това трябва да е достатъчно“, обяснява Сондърс във видетото.

След очакваната вълна негативни коментари, боксьорът отново влезе в „обяснителен режим“ и се извини за казаното.

„Никога не бих участвал в домашно насилие и, ако видя мъж да посяга на жена, ще го размажа. Имам дъщеря и ако някой я докосне и с пръст – всичко ще приключи. Извинявам се ако съм обидил някоя жена, Бог да ви благослови“, каза боксьорът.