Начало Бокс Спасяват с кислородна маска боксьор след убийствен нокаут (ВИДЕО)
0

Спасяват с кислородна маска боксьор след убийствен нокаут (ВИДЕО)

Спасяват с кислородна маска боксьор след убийствен нокаут (ВИДЕО)
0

Изгряващата звезда в тежка категория Фабио Уардли “препарира” поредната си жертва – Ричард Лартли, като ганайският боксьор имаше нужда от кислородно маска, за да бъде върнат в съзнание.

25-годишният британец (10-0, 9 КО) записа девети пореден нокаут след по-малко от два рунда срещу опонента си. Уардли, който е менажиран от Дилиън Уайт, остави няколко възможности за атака на Лартли в откриващия рунд, но във втория го изненада с комбинация, която го прати на пода. Лартли колабира на място и медиците бързо се качиха на ринга, за да го спасят.

Ганаецът остана проснат за няколко минути, преди да успеят да го вдигнат и да го сложат да седне в ъгъла, където постоя още известно време. Когато се свести, Уардли отиде и го прегърна.

“Доволен съм от удара. С него отговорих на някои въпроси относно силата си. Вече мога да се играя с големите момчета. Доказах, че и с един удар мога да бъда много опасен. Движа се с добро темпо напред. Прилична съпротива. Лартли беше добро предизвикателство, с което се справих лесно. Все още трябва да изградя отбора си. Все още не съм достигал до втора част от двубой и не съм бил на истинска война”, каза Уардли след мача.