Начало Бокс Специалисти отсякоха: Кобрата трябваше да бъде дисквалифициран
0

Специалисти отсякоха: Кобрата трябваше да бъде дисквалифициран

Специалисти отсякоха: Кобрата трябваше да бъде дисквалифициран
0

Специалистите от авторитетното боксово издание „BoxingNews24“ обявиха, че Кубрат Пулев е трябвало да бъде дисквалифициран в мача с Кевин Джонсън. Българинът защити Интерконтиненталната си титла след успех по точки. От изданието обаче не бяха впечатлени нито от двубоя, нито от боксьорите, нито от съдията.

„Съдията Тери О’Конър направи предупреждение към Пулев за ударите в тила на Джонсън в осмия рунд, но като цяло изобщо не се погрижи да ги спре. Като цяло прекалено често Пулев използваше този непозволен прийом по време на клинчовете, но О’Конър не спря играта в нито един момент, за да отнеме точки на българина.

Не е ясно какво спря О’Конър да дисквалифицира Пулев за въпросните фаулове. Не говорим само, че трябваше да му бъдат отнети точки. Трябваше да има дисквалификация за големия брой фаулове, а самият Джонсън можеше да избегне повечето удари в тила, ако бе стоял повече време в средата на ринга и се бе движил повече. Но той изглеждаше сякаш нямаше достатъчна физическа издръжливост, за да се бори здраво“, пише в анализа на изданието.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.