Начало ММА Дипчиков преди битката в Русия: Готов съм да се изправя срещу най-добрите
0

Дипчиков преди битката в Русия: Готов съм да се изправя срещу най-добрите

Дипчиков преди битката в Русия: Готов съм да се изправя срещу най-добрите
0

Българският ММА боец Никола Дипчиков даде интервю за ACB. То е свързано с предстоящото участие на нашето момче в галавечер в Санкт Петербург на 20 май, където ще се изправи срещу Алексей Буторин.

За последния мач:
Последната ми победа бе на турнира във Виена. Не ми донесе много радост, тъй като исках да се бия с Чужигаев. Съгласих се на битка с Александър, само защото е много добра подготовка и не искам да губя ритъм. Все пак съм много благодарен на организаторите. Не беше лесна задача, защото разбрах противника си в последния момент.

За съперника:
За мен е важно да се бия срещу по-силни противници, защото вярвам, че съм готов да спечеля титлата. Сигурен съм, че моята битка срещу Буторин ще бъде много интересна за феновете. Радвам се, че и двамата влизаме в боя и обичаме да се бием прави. Това е много по-ефектно и ефективно.

За подготовката:
Подготовката ми беше отлична. Помогнах и на моя приятел Герард Мусаси да се подготви за мача с Вайдман. Бяхме спаринг партньори. Приключих лагера в България.

За битка „на чужда земя“:
„Знам, че Санкт Петербург е родния град на моя опонент Да, това е предимство за него, но не съм много притеснен. Често съм се бил със сериозни противници в София и съм се чудил какво е за тях да се бият на моя територия. Сега е моят шанс да разбера какво са изпитвали.

За статута на боец в ACB:
Аз съм много доволен, че ACB се развива с такива бързи темпове и работи с много талантливи бойци. Горд съм да бъда част от тази компания.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.