Начало Бокс Спортният журналист Том Ловеро получи престижна награда

Спортният журналист Том Ловеро получи престижна награда

Спортният журналист Том Ловеро получи престижна награда
0

Американската асоциацията на боксовите писатели (BWAA) връчи своята 46-та награда на Том Ловеро. Призьорът е журналист в „The Washington Times“ от 1992-ра. Отличието „Нат Флайшър“ се дава за особени заслуги към професията и бокса.

През 2014-та Ловеро е награден от Асоциацията на спортните редактори за усърдната си работа по наболял проблем. Журналистът разплита случай с уредени боксови мачове.

Автор е на 11 книги и в момента преподава. Води курса по Спортна медия в университета в Джорджтаун.

Активно участва в няколко филма на HBO за историята на бокса и отразява една дузина битки в любимия си спорт. През 2009-та е избран за спортен журналист на Мериленд. Почетен член е на редица организации в тази област.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.