Начало ММА Треньорът на Конър: Белатор вади големите пари за европейските бойци

Треньорът на Конър: Белатор вади големите пари за европейските бойци

Треньорът на Конър: Белатор вади големите пари за европейските бойци
0

Треньорът на Конър Макгрегър – Джон Кавана, призна за планираното сериозно финансиране от Bellator към бойците от Европа. Специалистът даде любопитно интервю за „ESPN“, в което обясни за новите European Fight Series.

Той изрази задоволство от идните галавечери на Стария континент:

„Белатор“ промени живота на много от моите момчета. Става въпрос за финансовото им състояние. За мен това е велико. След всичките тези години, в които правим шоу вечери в Европа – спокойно можем да заявим, че идват големите пари. До сега състезателите се трепеха, за да отидат в САЩ, а сега няма нужда от дълъг път“, започна Кавана.

„Много съм развълнуван. В момента в залата ври и кипи. Надявам се връзката с „Белатор“ да стане още по-силна. Това е единствената организация, която редовно ще посещава Стария континент и ще отделя нормални средства. Има няколко добри европейски промоутъри, но вечерите им приличат на аматьорските. Сякаш професионалните бойци са все още аматьори“, продължи треньорът.

„Благодарение на „Белатор“ бойците тук няма да имат нужда да работят. Могат да тренират всеки ден здраво и да се концентрират върху кариерите си. Вече няма нужда от редовна служба от 8 до 5 и след това тичане към залата или взимане на дълги смени уикендите. UFC не са идвали в Европа от октомври 2015-та в Дъблин. Появата им в Лондон е изключение, а не тенденция“.

European Fight Series стартират на 9-ти февруари в Нюкасъл (Англия). На 23-ти февруари пък ще се състои следващата гала – в Дъблин (Ирландия). От организацията заявиха, че ще има подобни вечери в Манчестър, Бирмингам, Амстердам и редица други големи градове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.