Начало Бокс Световният шампион Руис: Това е мексиканският стил

Световният шампион Руис: Това е мексиканският стил

Световният шампион Руис: Това е мексиканският стил
0

Анди Руис-младши, говори секунди след края на битката с Антъни Джошуа в „Медисън Скуеър Гардън”. Сензационният нов световен шампион в тежка категория заяви, че благодарение на тактиката си е успял да срази своя именит съперник.

„Искам да благодаря на Господ, че ми даде тази победа. Без него това нямаше да е възможно. Чувствам се много добре, сбъднах мечтата си, работих много за това. Благодаря на всички, на щаба и цялото ми семейство”, сподели Руис.

„За пръв път ме свалят в третия рунд, но аз го свалих веднага в нокдаун. Повалих го, човече. Продължих напред, защото имам мексиканска кръв в мен, това е мексиканският стил. Исках да го преследвам, атакувам, спазвах тактиката и нещата се получиха. Разбира се, очаквам да има реванш”, сподели мексиканският боксьор.

Внезапно Антъни Джошуа взе микрофона и отдаде дължимото на своя съперник: „Голямо уважение, Анди, добър боксьор. Благодаря на Америка, благодаря на всички. Съжалявам, че подведох моите фенове”, заяви Ей Джей.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.