Начало Бокс Тайсън Фюри: Аз не бих организирал мача Дюбоа – Горман

Тайсън Фюри: Аз не бих организирал мача Дюбоа – Горман

Тайсън Фюри: Аз не бих организирал мача Дюбоа – Горман
0

Една от големите звезди на съвременния бокс – Тайсън Фюри, остана разочарован от организаторите на мача Нейтън Горман – Даниел Дюбоа. „Краля на циганите“ е шокиран, че този сблъсък е факт. Това са двама от най-талантливите момчета в тежка категория, а според британеца те се срещат твърде рано.

„Това е страхотна битка, а ако зависеше от мен – нямаше да я позволя. Това са две от най-големите млади надежди и сега някой от тях ще запише загуба на сметката си“, негодува Фюри.

„Знам много от момчетата в тежка категория. Правили сме спаринг с Джо Джойс, с Дюбоа, с Нейтън. Всички те имат само победи до момента и са големи мъже. Решени са да пожертват живота си на ринга, ако се наложи. Няма невъзможни неща за тях“, заяви бившият световен шампион.

Нейтън Горман има 16 победи до момента при професионалистите, а 11 от тях са с нокаут. Даниел Дюбоа е с 11 успеха на сметката си – 10 след нокаут.

Двамата ще премерят сили на 13 юли в Лондон.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.