Начало Бокс Фюри и Уайлдър „дължат реванш на феновете“

Фюри и Уайлдър „дължат реванш на феновете“

Фюри и Уайлдър „дължат реванш на феновете“
0

Президентът на WBC – Маурисио Сулейман, е уверен, че ще има реванш между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. В последните дни се породи вълна от негативизъм за това.

Британецът подписа договор с американска телевизия, а Уайлдър отдавна си сътрудничи с конкурентен канал.

Ето какво каза Сулейман:

„Знам като факт, че искат да се бият един срещу друг. Дължат на феновете този реванш. Трябва да направим всичко възможно да им доставим мача. Заслужават го“, започна шефът.

„Когато промоутърите, боксьорите и мениджърите следват единствено своя план, тогава идват проблемите. Все пак съм уверен, че битка ще има. Фюри, Уайлдър и техните отбори не лъжат. Обадиха ми се директно и поискаха втори мач веднага.“

„Ще говоря с тях. Миналата седмица и двете страни казаха, че са много близо до споразумение без да искат наддаване на сляпо“, допълни Маурисио Сулейман.

Първият сблъсък между тях завърши при равенство, заради което Уайлдър запази пояса.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.