Начало Бокс Фюри омаловажи победите на Уайлдър

Фюри омаловажи победите на Уайлдър

Фюри омаловажи победите на Уайлдър
0

Бившият световен шампион в тежката категория – Тайсън Фюри (27-0-0), направи интересен анализ на последните 6 битки на предстоящия си противник – Дионтей Уайлдър.

33-годишният шампион на WBC грабна титлата в началото на 2015 г. след победа на Бърмейн Стивърн и оттогава я защити успешно 7 пъти, а на 1 декември именно „Кралят на циганите“ ще се пробва да вземе единствения колан, който не е притежавал.

Въпреки натоварения си график, 30-годишният британец намери време, за да направи анализ на тези мачове на Уайлдър, а той не бе никак приятен за феновете на „Бронзовия бомбардировач“:

„Последните му 6 мача са единствените, които имат някаква тежест в кариерата му. Бърмейн Стивърн – малък за категорията, стар и приключил с бокса. Йохан Дюпа – франзузин без особени възможности, но поне направи опит. Уайлдър не го нарани нито веднъж.

twitter.com

Ерик Молина – даскал в училище, който извади страшен късмет. Трябваха му 9 рунда, за дa го победи. Артур Шпилка – всичките му загуби до ден днешен са с нокаут. Дори малкото му движение по ринга затрудняваше Уайлдър.

twitter.com

Джералд Вашингтон – футболист с що-годе добър ляв прав. И той му създаде проблеми, а не е никакъв боксьор. След това дойде Луис Ортис, чиито най-добри години са в миналото“, заяви Фюри, за който това ще е трети професионален мач за 2018 г. след победите му над Сефер Сефери и Франческо Пианета.