Начало Бокс Фюри е категоричен: 100% ще има реванш!

Фюри е категоричен: 100% ще има реванш!

Фюри е категоричен: 100% ще има реванш!
1

Тайсън Фюри демонстрира класа в изказванията си след спиращия дъха мач срещу Дионтей Уайлдър. Битката завърши наравно, а мнозина специалисти твърдят, че Циганският крал е трябвало да спечели. Британецът сподели, че ще има реванш и похвали съперника си:

„Да, паднах в нокдаун, но все пак си мисля, че аз трябваше да бъда обявен за победител. Показвам абсолютен професионализъм. Уайлдър е велик нокаутьор, има страшни удари, но аз успях да избегна почти всички. Той никога нямаше да ме нокаутира, защото играх с цялото си сърце на ринга. Колкото и пъти да ме беше пратил на пода, щях да стана. Дойдох да победя!“, заяви емоционално Циганският крал.

„Сега само едно е сигурно – 100% ще има реванш. Двамата с Уайлдър сме велики шампиони. Ние сме най-добрите боксьори в тежка категория на планетата. Сега ще се прибера и ще обърна внимание на семейството си, защото 10 седмици бях далеч от тях“, продължи Фюри.

„Дионтей, благодаря ти за възможността. Бог да те благослови“, завърши британецът.

Тепърва ще се говори много за битката. Двамата боксьори демонстрираха класа и смелост като се изправиха един срещу друг. Все още остават непобедени на ринга.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.