Начало Бокс Сравниха Тайсън Фюри с Гробаря от кеча

Сравниха Тайсън Фюри с Гробаря от кеча

Сравниха Тайсън Фюри с Гробаря от кеча
0

Тепърва ще се говори много за страхотната 12-рундова битка между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Двамата все още остават непобедени професионални боксьори, след като завършиха наравно по-рано днес.

Момент от мача стана обект на сериозен интерес и коментари. Британецът успя да се надигне след един от страховитите юмруци на Бронзовият бомбардировач:

Не закъсняха фенските шеги в социалните мрежи, че изправянето на Фюри изглежда доста познато.

Досущ като една от запазените марки на Гробаря – легендата в кеча. Ветеранът често успява да се „събуди от мъртвите“ и именно затова носи това цветущо прозвище. Рязко изправяне, когато никой не очаква.

Точно това стори и Кралят на циганите, а моментът си заслужава да бъде изгледан отново. Двамата дори си приличат по размери и телосложение. Това се случи в последния 12-ти рунд, в който всички карти бяха поставени на масата и никой не мислеше за защита.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.