Начало Бокс Уайлдър „няма търпение“ за реванш

Уайлдър „няма търпение“ за реванш

Уайлдър „няма търпение“ за реванш
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър (40-0-1), изглежда е напълно готов да излезе за втори път срещу Тайсън Фюри (27-0-1).

Американецът и британецът не успяха да се победят този уикенд в Лос Анджелис, макар 30-годишният Фюри да контролираше мача, въпреки че два пъти се озова на земята и трябваше да изпревари числото 10.

И двамата боксьори споделиха след двубоя, че те са заслужавали победата, но това вече е в миналото и единственото, което може да има някакво значение за техните кариери е реванш помежду си.

33-годишният шампион, който според мнозина трябваше да загуби титлата си, сподели в профила си в една от социалните мрежи впечатленията си от срещата и евентуалния реванш с „Краля на циганите“.

„Беше невероятна битка, която донесе много величие на спорта. Определено надмина очакванията ми.

Когато най-добрите излизат един срещу друг, такива неща се случват. В крайна сметка истинският победител е боксовият фен и лично аз нямам търпение за Уайлдър – Фюри 2, за да се реши всичко веднъж завинаги.

Събота вечер видяхте най-добрия Фюри, но определено не видяхте най-добрия Уайлдър и все пак успях да си свърша работата.

Напрежението също дойде в повече, просто исках най-доброто за бокса в САЩ и по света. Прекалено много исках да му откъсна главата, затова загърбих началния план„, е част от обръщението на „Бронзовият бомбардировач“.