Начало Бокс Уайлдър за сделката на Фюри: Това само помага

Уайлдър за сделката на Фюри: Това само помага

Уайлдър за сделката на Фюри: Това само помага
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър (40-0-1), разкри какво му е мнението относно мегамилионната сделка, която Тайсън Фюри подписа с ESPN.

Очакваше се тази седмица да бъде оповестен официално дългоочакваният реванш между двамата, но така желаните новини все още не пристигат.

Няма как да не се отбележи, че партньорстово между 30-годишния британец и ‘Top Rank’ може сериозно да навреди на преговорите между двата щаба, който от няколко седмици си стоят на финалната права.

Първият сблъсък между двамата бе излъчван в Америка по ‘SHOWTIME’, а „Бронзовият бомбардировач“ е представляван от Ал Хеймън, който ръководи ‘Premier Boxing Champions’.

Ето какво сподели и 33-годишният американец по въпроса:

„Това по никакъв начин не вреди на мача ни, даже напротив. Проблем може да има с Антъни Джошуа, който работи с ‘DAZN’.

В края на краищата, ако Фюри иска мача, ще го получи. Ако ли пък не, продължаваме всеки по своя път. Има достатъчно хора в тежката дивизия, с които мога да направя двубой.

Но знайте, че когато става въпрос за Америка, аз съм най-доминантното и важно име. За мен няма значение по кой канал ще се изъчва мачът. Който дава най-много пари, аз съм за него!

От гледна точка на телевизии и компании, аз съм свободен агент. Ако Фюри иска, да заповяда на ринга. Ако реши друго, Господ здраве да му дава. Аз не съм притеснен, защото може да се обърнем към Доминик Бризийл, Дилиън Уайт или Адам Ковнацки“, сподели Уайлдър.