Начало Бокс Крис Юбенк-старши спасява спаринг партньор от сина си (ВИДЕО)

Крис Юбенк-старши спасява спаринг партньор от сина си (ВИДЕО)

Крис Юбенк-старши спасява спаринг партньор от сина си (ВИДЕО)
0

Преди няколко седмици в интернет пространството стана популярен видео клип, който показва Крис Юбенк-младши в не толкова добра светлина.

Дни преди един от най-важните мачове на Юбенк (27-2-0) срещу Джеймс ДеГейл (25-2-1), в социалните мрежи отново се завъртя клипче, което обаче ни представя бившият шампион на IBO в супер средна категория в едно по-познато амплоа.

Въпреки че роденият в Хоув боксьор трябваше да е завоювал далеч по-големи отличия досега, то няма как да се оспори, че англичанинът е един от най-техничните и в същото време здраво-удрящи боксьори.

Въпросното видео ни връща година назад, когато Юбенк-младши е в подготвителен лагер за предстоящия му двубой със сънародника му Джордж Гроувс.

‘Джуниор’ никога не е имал истински треньор в ъгъла си, защото най-важната роля винаги е била запазена за баща му, който е един от най-славните английски бойци от близкото минало.

По-долу може да видите как по време на една от поредните спаринг сесии, Юбенк-младши превключва за секунди скоростите и само светкавичната намеса на баща му спасява Владимир Белужски.

Срещата на Юбенк-младши срещу ДеГейл е тази събота, а победителя ще бъде провъзгласен за новия световен шампион на IBO в супер средна категория.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.