Начало Бокс Антъни Джошуа: Ще се бия и с двама ви!

Антъни Джошуа: Ще се бия и с двама ви!

Антъни Джошуа: Ще се бия и с двама ви!
0

Световният шампион по бокс на  WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория – Антъни Джошуа, се изказа цветущо в социалните мрежи. Ей Джей се присмя на Дионтей Уайлдър и похвали сънародника си Тайсън Фюри:

„Какво му отне толкова време на този глупак (б.р. Уайлдър)? Сякаш ние не бяхме заинтересовани?! Както и да е, добра работа, Фюри! Те искаха бой с теб, защото те мислиха за приключил с големия бокс. Ще изляза в битка с теб, когато си готов! Срещу който и да е от вас!”, публикува Антъни Джошуа.

Силно изказване от страна на шампиона, който се цели в обединяване на всички пояси. Липсва му само този на WBC. Той остана в ръцете на Бронзовия бомбардировач, след като дългоочакваният сблъсък с Циганския крал завърши наравно.

И тримата са страхотни състезатели и нямат загуба до момента като професионалисти.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.