Начало ММА Колби отговори: Уудли, ще ти дам $10 000 за всеки твой удар

Колби отговори: Уудли, ще ти дам $10 000 за всеки твой удар

Колби отговори: Уудли, ще ти дам $10 000 за всеки твой удар
0

Колби Ковингтън (14-1 MMA, 9-1 UFC) направи баса с Тайрън Уудли (19-3-1 MMA, 9-2-1 UFC) още по-интересен. Преди дни шампионът на UFC в полусредна категория заяви, че иска 10 хиляди долара за всеки път, в който Колби понечи да го събори на земята. Или потърси клинч.

На свой ред обяви, че ще му плати по 20 хиляди долара за свой опит. Ето и отговорът:

„Ще го контрирам като кажа, че ще му дам по 10 бона за всеки удар, който ми нанесе. За всичките 5″, присмя се Ковингтън. Той смята, че Уудли няма да издържи дълго с него в Октагона.

„Просто го чакам. Вече стана година. Прави се на контузен , измисля си болежки в рамената и лактите, а има време за Нейт Диаз. Цирковете му край нямат. Лъже пред медиите, думите му са просто празни приказки“, бесен е Колби.

Тайрън Уудли трябва да се бие в началото на 2019. Неговите умения в граплинга са прочути и затова бе толкова шокиращо, когато сам предложи евентуален негов бой с Ковингтън да бъде само в стойка. Действително между двамата прехвърчат искри вече около година, а шампионът сякаш не желае подобен мач.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.