Начало ММА Ковингтън бесен: Уайт няма топки, искам в Bellator
0

Ковингтън бесен: Уайт няма топки, искам в Bellator

Ковингтън бесен: Уайт няма топки, искам в Bellator
0

Колби Ковингтън не прие добре новината, че не той, а Камару Усман ще се бие срещу Тайрън Уудли за титлата в полусредна категория. Бившият временен шампион очакваше да излезе за пояса на UFC 235, но в крайна сметка не бе определен за претендент. Това до такава степен го изнерви, че реши да скочи на Дейна Уайт и да поиска да се премести в Bellator.

„Дейна Уайт не ми вдига телефона откакто обявиха битката между Уудли и Усман. Не получих шанс да се бия за тилата заради политики, а президентът ме излъга. Бях готов да се бия с Уудли този месец в Калифорния, бях готов да се бия с него и през ноември. Искам да се махна от UFC, те не го искат, защото знаят, че съм ценен. Те знаят, че аз продавам и всеки иска да се бие с мен.

Бих се с Демиан Мая за 30 000 долара, защото не ми пука за парите. Искам да съм най-добрият и приемам всички оферти от UFC, а на едно събитие в Австралия не ми платиха. Искам да ме освободят, но Дейна Уайт няма топки, за да го направи. Искам да отида в Bellator и да се бия срещу Рори”, категоричен е Ковингтън.