Начало Бокс Кубрат Пулев: Уайлдър се представи по-добре

Кубрат Пулев: Уайлдър се представи по-добре

Кубрат Пулев: Уайлдър се представи по-добре
0

Най-добрият български професионален боксьор – Кубрат Пулев, коментира битката между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Кобрата заяви, че за него не е имало значение кой ще бъде победител. Двамата завършиха наравно и Бронзовият бомбардировач защити световната си титла (WBC). Американецът прати 2 пъти в нокдаун британския си съперник, но Фюри успя да „възкръсне от мъртвите“ и според мнозина дори е трябвало да спечели.

Пулев е на друго мнение:

„Мисля, че Уайлдър се представи по-добре. Дори съм изненадан, че съдиите дадоха равен мач. Той беше по-активният и прати Фюри в нокдаун. Явно боксьорите Фюри са доста криви и неудобни. Аз също се измъчих – с братовчед му, но победих“, напомни Пулев.

Българинът коментира дали това равенство ще забави по някакъв начин сблъсъка му с Джошуа:

„Дали ще се срещнем през октомври 2019 или март 2020, не променя нищо. Това са просто 5-6 месеца. Аз си гледам моята програма, чувствам се много добре и очаквам шанса си“, добави Кобрата пред „24 часа“.
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.