Начало Бокс Сделката за „Уайлдър-Фюри II“ готова до 48 часа

Сделката за „Уайлдър-Фюри II“ готова до 48 часа

Сделката за „Уайлдър-Фюри II“ готова до 48 часа
0

След по-малко от 48 часа изтича крайният срок за договаряне на реванша между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. От WBC позволиха на титаните в тежка категория да удължат с една седмица преговорите си.

Те трябваше да са се разбрали не по-късно от 6-ти февруари.

Двамата си спретнаха незабравим мач на 1-ви декември, в който не излъчиха победител. „Краля на циганите“ бе по-активният почти през цялото време и пласира повече попадения. За сметка на това американецът го прати 2 пъти в нокдаун – в самия край на сблъсъка.

Франк Уорън, Бен Дейвисън и останалите приближени на Фюри обявиха решението за скандално и подигравка с труда им.

Всичко това забави плановете на Антъни Джошуа за обединителна битка, която би го направила абсолютен шампион в тежка категория.

Ей Джей ще трябва да се примири с „Голямото бебе“ – Джарел Милър.

Преди първата среща на „Бронзовия бомбардировач“ и Фюри се разрази брутална словесна война. 

На няколко пъти почти се сбиха. Уайлдър се опитваше да сплаши британеца с маските си, докато той обикаляше американските улици с въпроса „Знаете ли кой е Дионтей?“.

Какво ли ни очаква този път?

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.