Начало Бокс Тайсън Фюри: Мога да бия Джошуа в първия рунд
0

Тайсън Фюри: Мога да бия Джошуа в първия рунд

Тайсън Фюри: Мога да бия Джошуа в първия рунд
0

Шампионът на WBC тежка категория Тайсън Фюри направи смела прогноза за евентуалния си мач срещу Антъни Джошуа.

Двамата британци са близо до моча помежду си за обединяване на всички пояси, тъй като Ей Джей притежава всички останали елитни титли в дивизията. Наскоро Джошуа заяви, че ще “откъсне главата от раменете” на Фюри, но “Цигансикя крал” прие заканата с усмивка, заявявайки, че това е поредната лъжа на сънародника му и се закани да го ноакутира в първия или втория рунд.

“Този мач се готви от много време. От доста отдавна ме отбягват, но сега ще се случи. Или трябва да избягат и да го обявят публично, или трябва да приемат двубоя. И в двата случая ще загубят. Това е приятен цитат. Но не означава нищо. Празни приказки. Хората говорят много неща, които не могат да подкрепят с действията си. Не съм го виждал да откъсва ничия глава от раменете в 22-та си мача. Вероятно лъже. Поредната му лъжа”, коментира Фюри.

Mark Robinson/ Matchroom Boxing

“Циганския крал” допълни, че хората показват прекалено много уважение към Джошуа, без той да е достатъчно добър за това.

“Ще видим дали му стиска да опита нещо когато съм пред него в ринга. Не мисля, че ще го направи. Не смятам, че е толкова добър, колкото го изкарват хората. Или колкото той си вярва, че е. Има проблеми със самочувствието. Последните му два мача бяха колебливи. В бокса най-важното е да си във форма. В последните си два мача той не беше, а в моите – аз бях. Инерцията е на моя страна и смятам, че ще успея да го сваля рано, много рано. Може би в първия или втория рунд”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.