Начало Бокс Тайсън Фюри: Не бих дал и два милиона на Уайлдър (ВИДЕО)

Тайсън Фюри: Не бих дал и два милиона на Уайлдър (ВИДЕО)

Тайсън Фюри: Не бих дал и два милиона на Уайлдър (ВИДЕО)
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри, отговори на слуховете, че Дионтей Уайлдър е поискал 10 милиона долара, за да остави Антъни Джошуа и Фюри да се бият.

Снимка: БГНЕС

Двубоят за обединяване на титлите между двамата британци е този, който има далеч по-голям смисъл, но американският боксьор задейства клаузата за реванш, след като през февруари бе тотално надигран от 31-годишният Фюри.

Разбира се, от тогава насам постоянно се носят слухове, че „Бронзовия бомбардировач“ може да се съгласи да изчака мач между двамата шампиони, стига да получи компенсация за това. По рано през деня няколко американски медии излязоха с информация, че бившият шампион на WBC е пожелал 10 милиона и осигурен сблъсък с победителя от Фюри-Джошуа, но „Краля на циганите“ побърза да убие всякакви спекулации.

„Първо имам мач с Уайдлър, след това две срещи с Джошуа“, заяви в Instagram Тайсън.

„Казах два, защото Джошуа ще иска реванш след като го размажа. Уайлдър има право на трети мач, днес четох в някакви вестници, че е поискал 10 милиона.

„Няма да получи нищо, предпочитам да го пребия пак на ринга и така да го приключа. Не бих му дал и два милиона, по-добре да се оправя с него на ринга.

„Надявам се до края на тази година да приключа с него и догодина да продължа с най-значимата битка в историята на британския бокс“, заяви Фюри.